Zelf onderhoud (CRM)


Zelf onderhoud (CRM)

Het hebben van een professionele website is tegenwoordig essentieel voor elk bedrijf. Maar wat gebeurt er als je website eenmaal is gebouwd? Het antwoord is eenvoudig: zelf onderhoud.  MODX is een veelzijdig contentmanagementsysteem dat het mogelijk maakt om je website eenvoudig zelf te onderhouden.

Dit betekent dat je geen diepgaande technische kennis nodig hebt om wijzigingen aan te brengen. Het beheerpaneel is intuïtief en gemakkelijk te begrijpen.

Een van de belangrijkste voordelen van zelf onderhoud van je website is dat je direct kunt reageren op veranderingen in je bedrijf of branche. Je kunt nieuwe inhoud toevoegen, bestaande pagina's bijwerken en afbeeldingen of video's vervangen zonder te hoeven wachten op een externe ontwikkelaar. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld.

Het stelt je in staat om flexibel te blijven en je website up-to-date te houden zonder afhankelijk te zijn van externe ontwikkelaars. Bovendien kun je de prestaties van je website in de gaten houden en optimaliseren voor het beste resultaat. Een professionele website is belangrijk, maar zelf onderhoud is de sleutel tot succes in de online wereld.

Webdesign&Meer kan dat ook voor u beheren. Heel veel zit al in het onderhoudscontract. Webdesignenmeer zal u uitgebreide instructies een-op-een en aan de hand van video opnames. Neemt u contact op voor meer informatie.